top of page

GABRIELA MICU

Past Life and Regression Therapist

Romania

Timisoara

Romanian

Offers therapy in person and online

GABRIELA MICU

Email: gabriela.micu@gmail.com
Phone: +40721220933
Website: www.gabrielamicu.com

ABOUT
GABRIELA MICU

Terapeut specializat în terapia prin regresie România.

Numele meu este Gabriela Micu. Am lucrat timp de 18 ani în corporații, în domeniul resurselor umane. În anul 2016 am descoperit regresiile, care s-au transformat într-o pasiune. Am urmat o certificare în hipnoză eriksoniană, după care o certificare în terapia prin regresie. Sunt membru EARTH (European Association for Regression THerapy), SRTA (Spiritual Regression Therapy Association) și membru fondator al AHTR - Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie.

Iubesc oamenii și îmi fac o misiune din a contribui la eforturile lor de a-și îmbunătăți calitatea vieții. Am o abordare caldă, orientată spre client, și lipsită de judecată.

TESTIMONIALS

Adelina ; „Gabriela este o persoană foarte caldă care transmite încredere și îți dă o stare de bine. O recomand cu încredere, ședințele cu ea m-au ajutat foarte mult !”Daniela: „Metoda de investigare a subconștientului foarte eficientă și condusă profesional de către Gabi. Am facut 3 ședințe, fiecare relevându-mi alte probleme.; în acest fel am identificat punctul de plecare la multe stări actuale și , automat, s-au găsit și soluțiile.”Laura: „ Mă bucur că am cunoscut o persoană caldă și răbdătoare cum e Gabi. Still much to do, dar mă simt pe drumul cel bun! O recomand cu incredere!”.

bottom of page